Χημικές αναλύσεις τροφίμων
- Υγρασία
- Λιπαρές ουσίες
- Ολικές αζωτούχες ουσίες
- Υδατάνθρακες
- Τέφρα
- Αλάτι
- Ορμόνες
- Βιταμίνες
- Ανίχνευση τοξικών ουσιών
- Ανίχνευση υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων, αντιβιοτικών
- κ.α.
Μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων
- Ολικά κολοβακτηριοειδή
- Κοπρανώδη κολοβακτηριοειδή
- Ε. coli
- Εντερόκοκκοι
- Ολική μεσόφιλη χλωρίδα
- Ολική ψυχρόφιλη χλωρίδα
- κ.α.
Ανίχνευση και καταμέτρηση παθογόνων στα τρόφιμα
- Σαλμονέλα
- Καμπυλοβακτηρίδιο
- Σταφυλόκοκκος
- Λιστέρια
- κ.α.
Σε όλες τις αναλύσεις γίνεται αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και ανάλυση της επικινδυνότητας. Κατάθεση προτάσεων για τις κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες και διαρκής ενημέρωση του πελάτη.